Salau cu broccoli si morcovi (la cuptor)

de mihaelar63 in Salau, 24 Noi 2011 | 14637 vizualizari

 

Ne place mult pestele . Si mai imi place mult combinatia de brocoli cu morcovi .
Pur si simplu am devorat , preparatul .

 

INGREDIENTE

  • 1 salau mare [2 kg]
  • 500gr brocoli[ congelat ]
  • 500 gr morcovi tineri [ congelati ]
  • sare
  • piper
  • lamaie
  •  ulei masline
  • mujdei de usturoi
  • ardei rosu
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu broccoli si morcovi (la cuptor):

Salaul se spala ,se curata , iar se spala  , se sareaza .

Pestele se aseaza uns cu mujdei si ulei in tava pe mijloc  . Pe spate se increasteaza si in fiecare taietura se pune cate o jumatate felie de lamaie .

Pe o parte se pun morcovi si pe cealalta parte a pestelui se pune buchetelele de brocoli .

Se sareaza totul , se stropeste cu ulei , se pune o cana de apa si se da la cuptor , foc mediu , o jumatate de ora .

 Dupa aceasta se mai stropeste pe deasupra cu putin mujdei , ulei de masline si se mai lasa 10 min.la cuptorul cald sa se rumeneasca .

Decorati brocoli cu ardei rosu iar morcovii cu patrunjel; verde[ pentru contrast ]

Piperati dupa gust.

 

TIPS-URI

1

Merge grozav de bine cu un pahar de vin alb demi-sec .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu broccoli si morcovi (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salau cu mozzarella in sos de rosii